Kop van Noord
Kop van Noord
Kop van Noord
Kop van Noord
Kop van Noord

Kop van Noord

Terneuzen

€ 227.500,- tot € 365.000,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Midden in het centrum van Terneuzen ontstaat in de loop van 2024 het nieuwbouwappartementencomplex 'Kop van Noord', bedoeld voor diverse doelgroepen.
Als u graag in de gezellige binnenstad van Zeeuws Vlaanderen woont, met alle denkbare voorzieningen op loopafstand, is deze unieke woonlocatie echt iets voor u!

Het betreft moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. De appartementen hebben een mooie lichtinval en uitzicht op de omliggende stadswijk. Er is keuze uit 30 enkellaagse appartementen met een woonoppervlakte variërend van 53 tot 75 m2 en verspreidt over de begane grond, 1e, 2e en 3e etage. Alle appartementen worden duurzaam opgeleverd en kunnen naar persoonlijke smaak worden afgewerkt. Er is parkeergelegenheid en een gedeelde binnentuin. Daarnaast beschikt ieder appartement over een berging en een eigen buitenruimte. Wordt 'stads genieten' werkelijkheid voor u aan de Kop van Noord?

Los van het feit dat het appartement vanbinnen natuurlijk van alle gemakken is voorzien, geniet u ook van faciliteiten in- en rondom het wooncomplex. Niet in de laatste plaats van een gemeenschappelijke binnenplaats, met tuin en zitruimte.

Que voorzieningen is er een afgesloten fietsenberging. Aan de noordzijde van het gebouw zijn 4 parkeerplaatsen gelegen. Deze worden gekoppeld aan appartementen. Daarnaast zijn er nog eens 21 parkeerplaatsen beschikbaar op het nabijgelegen terrein aan de Nieuwe Diepstraat. Wat betreft verplaatsing binnen het complex; als bewoner op de 1e,2e of 3e etage maakt u gebruik van het trappenhuis of voor kiest u voor het gemak van de lift.

Binnen nieuwbouwproject 'Kop van Noord' heeft u alle vrijheid om uw appartement naar uw eigen persoonlijke wensen af te werken. Zo creëert u uw eigen woonplek.
In samenspraak met de leveranciers Raab Karcher uit Middelburg en Tolhoek keukens uit Goes kan een eersteklas ontwerp uitgewerkt worden. U wordt hierin volledig ontzorgd zodat er, in simpele stappen, een sfeervolle afwerking ontstaat. De uitvoering verloopt van begin tot eind efficiënt, stressvrij en persoonlijk. Het is een transparant proces waarbij de kosten en diensten vooraf duidelijk in kaart gebracht worden. Hiermee worden verrassingen voorkomen en wordt voldaan aan uw persoonlijke woonwensen.

Alle appartementen zullen vrij zijn van aardgas, voorzien worden van HR++ glas en goede isolatie. Elektrisch koken en verwarmen is de slimme oplossing waarmee bespaard wordt op uw toekomstige energierekening. Tijdens de realisatie van het project worden bovendien zonnepanelen op het dak geplaatst, waarvan de opbrengt bedoeld is voor collectief gebruik. Denk aan VVE- voorzieningen zoals de lift, verlichting in de hal en algemene elektra, waardoor de kosten van de VVE ook laag worden gehouden. Kortom, van uw nieuwbouwappartement plukt u jarenlang de vruchten.
Lees meer

Appartement type B1

Appartement type B1
Er zijn geen bouwnummers meer beschikbaar

Appartement type B2

Appartement type B2
Er zijn geen bouwnummers meer beschikbaar

Appartement type C2

Appartement type C2
Er zijn geen bouwnummers meer beschikbaar

Meer informatie?