Informatiecentrum Othene

Centraal gelegen in het nieuwste stukje Othene bevindt zich het Informatiecentrum. U kunt hier vrijblijvend terecht met al uw vragen over Othene Zuid. We gaan graag met u in gesprek over uw droomwoning. Bij een bezoek aan het Informatiecentrum staat beleving voorop. Het is dan ook het startpunt voor een mooie wandeling door misschien wel uw toekomstige woonomgeving! Langs de wandelroute vindt u informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden.

Nieuwe locatie

De afgelopen jaren was het Informatiecentrum Othene gevestigd aan de Schoenerwerf, nabij de projecten De Nieuwe Werf, De Compagnie, de Hattingaschans en Arce Novum. Deze projecten zijn inmiddels grotendeels opgeleverd. Daarom is het Informatiecentrum verhuisd naar een nieuwe locatie: Kraanvogel 22a. Vanaf dit punt staat u binnen enkele minuten op de locaties van de nieuwste projecten in Othene Zuid: Strandbroeders, Vinkentouw, Kraanvogel én iQube.

In gesprek over uw droomwoning

Wilt u meer weten over het woningaanbod in Othene Zuid, tekeningen inzien of uw woonwensen bespreken? Wij, van Smolders Makelaars, staan voor u klaar en informeren u graag. U bent op onderstaande openingstijden zonder afspraak welkom in het Informatiecentrum. De koffie staat klaar! Liever op een ander moment uw woonwensen bespreken? Neem dan contact met ons op en dan plannen we samen een afspraak in.

Openingstijden

Woensdag:     08.45 - 11.45 uur
Zaterdag:        10.00 - 12.00 uur

Adres 

Informatiecentrum Othene
Kraanvogel 22a, Terneuzen

 

Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.