Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)
Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)

Frisiusschans fase 2 (type A/B/E)

Terneuzen

€ 465.000,- tot € 510.000,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Alle woningen worden standaard energieneutraal aangeboden!

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Op dit eiland worden uiteindelijk 35 strakke, moderne woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond gerealiseerd. De levensloopbestendige woningen, bestaande uit 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijken bewoners uit over groene, natuurlijke oevers. De 2e fase bestaat uit 19 woningen en is oostelijk
gelegen op het eiland. De woningen van de 1e fase, westelijk gelegen, worden/zijn in het 1e kwartaal 2024 opleverd.

Gelijkvloers wonen
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de woningen van Frisiusschans ideaal voor u. Door de grote raampartijen oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is. Vanuit de woonkamer loopt u zo uw heerlijke buitenruimte op. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het water en de oevers. Optimaal genieten!

Multifunctioneel en extra opbergruimte
Aan opbergruimte heeft u bij deze woningen geen gebrek. Naast een multifunctionele opbergkast* op het terras, wordt de woning voorzien van een berging of garage, afhankelijk van het woningtype waar u voor kiest. Zo heeft u voldoende plek voor uw auto of uw hobby's. De tuinkast dient tevens als erfafscheiding aan de achterzijde van de woning.

Duurzaam wonen
Door het gebruik van een licht genuanceerde steen krijgen de woningen een natuurlijke uitstraling. Het duurzame karakter is een belangrijk aspect. De woningen zijn aardgasvrij en beschikken over een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. Daarnaast worden de woningen voorzien van een sedumdak. Goed voor het milieu! De woningen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit en zijn energieneutraal.

Groene invulling hof
De woningen op het Wooneiland zijn echt uniek. De groene invulling van het hof draagt daar zeker aan bij, want de binnenstraat wordt omringd met groene bermen en hagen.

Verschillende woningtypen
Op het Wooneiland Frisiusschans worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd. Deze woningtypen verschillen in woonoppervlakte, indeling en berging/garage. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen op een eiland aan het water in Othene Zuid? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

*Bouwnrs. 79 t/m 84, 86, 87, 89 t/m 92 en 94 t/m96 beschikken over een tuinkast.
Lees meer

Meer informatie?