Appartementen Roosevelt
Appartementen Roosevelt
Appartementen Roosevelt
Appartementen Roosevelt
Appartementen Roosevelt
Appartementen Roosevelt

Appartementen Roosevelt

Terneuzen

€ 248.500,- tot € 370.950,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Jouw (t)huis in een dynamische wijk!

Roosevelt biedt het perfecte thuis voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabel wonen.
Gasloos wonen, zonnepanelen en kunststof kozijnen betekent weinig onderhoud, uitstekende isolatie, een lage energierekening én bijdragen aan een groenere toekomst!

Het project, bestaande uit 46 moderne, betaalbare appartementen, wordt op de voormalige locatie van garage Kerckhaert in de gastvrije wijk Zeldenrust gerealiseerd. Het complex met stijlvolle architectuur omvat 5 woongebouwen met variaties in hoogte, gevelcompositie en kleur, waardoor het een kleinschalig en gevarieerd karakter krijgt.

Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen, variërend van 58 m2 tot 79 m2 woonoppervlakte, waardoor er voldoende keuze en ruimte is om aan uw woonwensen te voldoen.
Elk appartement wordt met oog voor detail en hoogwaardige materialen afgewerkt, met luxe tegelwerk en sanitair als standaard. Projectleverancier BMN uit Middelburg adviseert u graag over de mogelijkheden.

Daarnaast is ieder appartement voorzien van een (inpandige) berging en wordt het appartement opgeleverd met een eigen parkeerplaats  (type T1 t/m T4) op het binnenterrein of een carport (type G1 t/m G7).

Wilt u graag geheel ontzorgd worden? Dat kan natuurlijk ook!
In samenspraak met leverancier Naeye Verstraten uit Terneuzen kan er een plan uitgewerkt worden voor vloerafwerking, raamdecoratie, verlichting, meubilair en accessoires.
En niets is zo persoonlijk als een keuken! Bezoek de showroom voor een persoonlijk advies, want er is altijd een keuken die perfect aansluit bij uw stijl en ruimte. Zodra het appartement is opgeleverd, kunnen zij aan de slag, waardoor u uw droomappartement betrekt zonder dat u zelf hoeft te klussen.
U heeft alle vrijheid om uw appartement naar uw eigen persoonlijke wensen af te werken.

In het project Roosevelt voelt iedere bewoner zich thuis, ongeacht leeftijd of levensfase. Starters én senioren. Samenwonend of single. Kiezen voor een appartement in dit project betekent eigentijds, energiezuinig en uiterst duurzaam wonen.

Kortom, een appartement dat klaar is voor de toekomst!
Lees meer

Meer informatie?