Mijn favorieten

Medewerkers

Bij Smolders Makelaars hebben we plezier in ons werk. Iedere dag mogen we mensen helpen hun bestaande woning op een zo goed mogelijke manier te verkopen of hun droomwoning te kopen. Dankzij een flinke dosis kennis en ervaring, betrokkenheid en persoonlijke service lukt dat ons ook. Dat geeft een goed gevoel!

Maar het gaat niet om ons goede gevoel. Het gaat om dat van ú. Daarom stellen we ons met alle plezier alvast aan u voor. Wilt u nader kennis maken? Graag! Bel ons gerust voor een afspraak of loop eens een keertje bij ons binnen. Onze deur staat altijd open en de koffie staat klaar!


 

Smolders Makelaars

Jeanine Rouw
Jeanine Rouw
Gecertificeerd makelaar-taxateur
“Al vanaf het eerste uur ben ik erbij, bij Smolders Makelaars. Vanaf mijn twintigste ben ik actief in de vastgoedsector en wat mij betreft, mag dat voor altijd zo blijven. Het geeft me namelijk veel voldoening om verkopers te helpen hun woning goed te verkopen en het blijft keer op keer super om kopers hun droomhuis te bezorgen. Ik besef dat ik mensen help bij een van de belangrijkste momenten in hun leven. Daarom ben ik bovenal die professionele en vakkundige makelaar/taxateur, maar ook altijd de persoonlijke adviseur, die goed bereikbaar is en met u meeleeft. Dat vind ik belangrijk. Net als mijn collega’s. Samen werken we hard om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tegelijkertijd hebben we ook ontzettend veel lol. Wij voelen ons thuis bij Smolders Makelaars. Ik hoop u ook.”
Caroline van Boven
Caroline van Boven
Hoofd binnendienst
“Ik heb het altijd al leuk gevonden om naar woonprogramma’s te kijken waarbij ze op zoek gaan naar een nieuwe woning of een ander interieur. Ook woonmagazines lees ik graag van voor tot achter door. Tel daar mijn accuratesse en klantgerichtheid bij op en je kunt wel stellen dat ik als binnendienstmedewerker in de makelaardij het juiste vak heb gekozen. Al vanaf de eerste dag in september 2013 ga ik met veel plezier naar mijn werk bij Smolders Makelaars. Ik ondersteun mijn collega’s – vriendinnen inmiddels - bij alle voorkomende kantoorwerkzaamheden. Daarnaast ben ik een van de eerste aanspreekpunten en sta ik iedereen graag te woord. Dat doe ik met oprechte interesse en oog voor hun emotie bij dit spannende proces. Ik ben benieuwd van welke woning uw hart sneller gaat kloppen.”
Aïcha Sips
Aïcha Sips
Assistent Makelaar
“Met een projectontwikkelaar als vader zat het misschien al een beetje in mijn genen. Maar toch was de makelaardij nog helemaal nieuw voor me, toen ik in 2018 bij Smolders Makelaars begon. Mijn collega's ontvingen me echter met open armen en ik voelde me meteen thuis in het vak én bij Smolders Makelaars. Dat is ook precies het gevoel wat we onze klanten willen meegeven. Ik doe dat met veel plezier en enthousiasme. Ook leergierigheid en klantvriendelijkheid passen goed bij mij. Die eigenschappen kan ik als Assistent Makelaar gelukkig volop inzetten. Van begin tot eind ben ik bij de projecten betrokken en ik heb veel contact met mensen. Dat vind ik één van de leukste aspecten van mijn werk. Ik hoop u graag eens te ontmoeten!”
Tessa van Wijck (stagiair)
Tessa van Wijck (stagiair)
Stagiair
"Voor mijn opleiding loop ik het komende half jaar stage bij Smolders Makelaars. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding management assistent op het Scalda in Middelburg. Tijdens mijn stageperiode hoop ik veel te leren en ervaring op te doen. Ik zal mij vooral bezig houden met de administratieve taken en het ondersteunen van mijn collega's."