Open huis Wooneiland Frisiusschans op 18 april

De eerste fase van het Wooneiland Frisiusschans was al uniek, maar bij de tweede fase wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Een deel van deze woningen heeft een uniek uitzicht. Deze levensloopbestendige woningen bevinden zich op een bijzonder groen plekje, met een blijvend vrij uitzicht op de polder. Nieuwsgierig naar de woningtypen? Op donderdag 18 april organiseren we een open huis!

Open huis op 18 april
Na eerdere drukbezochte kijkdagen verwelkomen we opnieuw geïnteresseerden op het Wooneiland tijdens het open huis op 18 april tussen 16.00 en 17.00 uur. Kom langs en bekijk vrijblijvend de ingerichte modelwoning, bouwnummer 71.

Modern, levensloopbestendig én 100% energieneutraal
In tweede fase van Frisiusschans worden 19 woningen in 3 verschillende typen gerealiseerd. Deze verschillen in woonoppervlakte, indeling en beschikken over een berging of een garage. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt dat de woning met tal van opties op maat gerealiseerd kan worden. Alle woningtypen zijn energieneutraal, gasloos en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Ook wordt er nabij deze woningtypen een landschapsrand met veel groen en water gecreëerd, dit met o.a. een wandelroute en uitkijkpunt. Een unieke kans om aan deze groene stadsrand te wonen! Het is dan ook niet gek dat er veel interesse is in fase 2.

Fase 1 uitverkocht, fase 2 start bouw nazomer
De eerste fase van de onderhoudsvriendelijke woningen is reeds uitverkocht én opgeleverd, maar de bouw van de tweede fase start in de nazomer.

 

Terug naar overzicht