Kraanvogel fase 2 (type KV1/KV2/KV3)
Kraanvogel fase 2 (type KV1/KV2/KV3)

Kraanvogel fase 2 (type KV1/KV2/KV3)

Terneuzen

€ 470.000,- tot € 660.000,-

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE WONINGEN met tal van opties

Aan de Kraanvogel in Othene Zuid pronken al verschillende vrijstaande- en twee-onder-een- kapwoningen. Om deze straat die als een boog langs het water ligt te voltooien, worden er nog 8 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. 

Unieke plek
Voor deze karakteristieke woningen met uniek uitzicht op de Zaamkreek, en zuidwest-ligging, geldt dus een zeer beperkt aanbod. De woningen bevinden zich in een landschapsrand waar volop gelegenheid is om te wandelen en te recreëren. 

Energieneutraal
Vanzelfsprekend zijn de woningen aan de Kraanvogel duurzaam gebouwd en daarmee toegerust voor de toekomst. Alle woningen worden energieneutraal (A++++) opgeleverd, zodat u optimaal kunt genieten van verantwoord comfort en betaalbare luxe. Een lucht- waterwarmtepomp, een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning, zonnepanelen: we geven maar een paar steekwoorden die van toepassing zijn op de woningen. Daarmee past dit (gasloze) woonprogramma in deze tijd, waarin energiebesparing en klimaat-verantwoordelijkheid belangrijke thema’s zijn. 

Drie woonlagen met garage én diverse opties
De woningen aan de fraaie laan Kraanvogel bestaan uit drie woonlagen en een garage, waardoor u volop leefruimte e?n plek voor uw hobby’s heeft. Deze nieuwbouwwoningen bieden ook de mogelijkheid om diverse opties toe te voegen, waardoor de woning aan uw specifieke woonwensen kan worden aangepast. U krijgt de kans om uw woning te laten realiseren zoals u dat graag zou willen. 

Interesse
Lijkt wonen op dit unieke plekje aan de Zaamkreek u wel wat? Waar u het hele jaar door kunt genieten van groen en waterrijk wonen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder.
Lees meer

Foto's

Meer informatie?