Aankomende evenementen

https://othene.nl/media/filer_public/00/93/0093e1c2-a279-4a99-b1bf-5fef94859d6c/winterfair.png

28 december: Othene Winterfair & start verkoop Frisiusschans fase 2

 

Het Wooneiland Frisiusschans wordt op donderdag 28 december omgetoverd tot een gezellig Winter Wonderland. Dit tijdens de Othene Winterfair! Dus bent u nieuwsgierig naar de mooie, energieneutrale en levensloopbestendige woningen van Frisiusschans, waarvan fase 2 tijdens de Winterfair in verkoop gaat? Kom dan gezellig langs voor een heerlijk glas glühwein, warme chocomelk, oliebollen én informatie over dit project.

Naast dat u tijdens de Winterfair kunt genieten van allerlei lekkers in een gezellige kerstsfeer, kunt u ook de sfeer van het Wooneiland proeven én de woningen type Frisiusschans - fase 1 binnenin bekijken. Ideaal om de ruimtes aan te voelen! Verder zijn zowel projectontwikkelaar AM Zeeland als Smolders Makelaars aanwezig om u meer te vertellen over deze woningtypen. Want... de woningen op het Wooneiland zijn echt uniek. De groene invulling van het hof draagt daar zeker aan bij, want de binnenstraat wordt omringd met groe

ne bermen en hagen.

De Othene Winterfair vindt plaats op donderdag 28 december op het Wooneiland Frisiusschans in Othene Zuid van 14.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom!

Start verkoop Frisiusschans fase 2
De 19 woningen van Frisiusschans fase 2 gaan tijdens de Winterfair in verkoop! Deze woningtypen zijn 100% energieneutraal. Op het Wooneiland worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd. Deze woningtypen verschillen in woonoppervlakte, indeling en berging/garage. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Frisiusschans fase 1
Spreekt wonen op het Wooneiland Frisiusschans u aan en wilt u op korte termijn verhuizen? Er zijn nog slechts twee woningen van fase 1 beschikbaar! De bouw van deze fase is in volle gang en de oplevering staat al gepland in maart 2024. Ook deze woningen zijn energieneutraal, aardgasvrij en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen.

Ook wonen op een wooneiland?
Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie over het Wooneiland Frisiusschans.

 

https://othene.nl/media/filer_public/c5/50/c55030d4-d317-4157-825a-8b0e62b65ae0/1017_frisiusschansterneuzen_4k_angle_07_l1_post_1_nacht_kopie_2.jpg

 

Meer informatie?