Over ons

Over ons

Zoekt u een makelaar bij wie u zich echt thuis voelt? Dan bent u bij Smolders Makelaars aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door een flinke dosis ervaring gecombineerd met een verfrissende kijk op onroerend goed. U wilt uw huis verkopen? U zoekt een huis? U wilt een taxatie? Wij bieden u onze deskundige, betrokken en professionele dienstverlening, Bel of mail ons, of loop even binnen voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag!

 • Hans Smolders

  Hans Smolders

  Beëdigd makelaar-taxateur

  "Sinds 1994 ben ik werkzaam in het dynamische vak van de makelaardij. Geen werkdag is het zelfde. De huidige markt zie ik als een uitdaging die vele kansen biedt. Het is en blijft een enorm boeiend vak."

 • Jeanine Rouw

  Jeanine Rouw

  Vastgoedspecialist

  "Medewerker van het eerste uur bij Smolders Makelaars. Het intensieve contact met opdrachtgevers, het adviseren bij zowel aan- als verkoop, én mensen helpen tijdens één van de belangrijkste momenten in hun leven, geven mij energie! De begeleiding van de klanten moet bovenal professioneel en vakkundig zijn, maar ik geef er ook graag een persoonlijke touch aan. Het telefoontje naar opdrachtgevers om te vertellen dat het gelukt is om hun droomhuis te verkopen en of te kopen geeft elke keer weer veel voldoening. Betrokkenheid is belangrijk."

 • Caroline van Boven

  Caroline van Boven

  Binnendienst medewerkster

  "Sinds september 2013 ben ik met veel passie en enthousiasme werkzaam in de binnendienst bij Smolders Makelaars. Als een van de eerste aanspreekpunten van het kantoor sta ik u graag te woord! In teamverband streven naar kwaliteit en tevreden opdrachtgevers vind ik erg belangrijk. Een woning kopen en verkopen gaat samen met de nodige emoties. Persoonlijke interesse en een accurate communicatie is voor alle partijen van essentieel belang. Het ondersteunen van de diverse processen, voor zowel de nieuwbouwprojecten als de bestaande bouw, is een groot onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik ondersteun de makelaars bij alle kantoorwerkzaamheden en ben de commerciële duizendpoot die u graag verder helpt. Ik ben blij deel uit te maken van dit team. Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort persoonlijk of aan de telefoon."

 • Aïcha Sips

  Aïcha Sips

  Assistent Makelaar

  ''Mijn naam is Aïcha, 22 jaar, ik ben na mijn opleiding vanuit Breda terug naar Terneuzen verhuisd. Begin 2018 ben ik begonnen als medewerkster binnendienst bij 'Smolders Makelaars'. Jong en onervaren kwam ik binnen in de makelaardij en ben ik door team Smolders met open armen ontvangen. Alhoewel de makelaardij nieuw was voor me voel ik me nu al enorm thuis in 'het vak' én bij Smolders Makelaars. De dynamiek van de makelaardij past bij mijn persoonlijkheid, de afwisseling van de werkzaamheden maken mijn werk veelzijdig en uidagend. Als vrienden en familie mij karakteriseren dan zouden zij dit doen als iemand met doorzettingsvermogen en enthousiasme; ik ben leergierig en abitieus, de omgang met de mensen vind ik één van de leukste aspecten van mijn werk. Ik hoop u graag eens te ontmoeten!''

Snelzoeken