< Terug naar het overzicht

Vliegende Hollander, type VH11, Terneuzen

v.a. € 419.000,- v.o.n.

Bouwnummers

Bouwnr Type Status Prijs Kavel Woning Inhoud Kamers E
VH11-Schoenerwerf VH11-Schoenerwerf V.o.v. € 419.000,- 353m² 177m² 662m³ 6 A

Begane grond
De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde, een eethoek in de erker. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Tevens is er een trapkast die direct vanuit de leefruimte bereikbaar is. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en de grote ramen aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant. Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden, waardoor leefruimte nog ruimer worden.

Verdieping
Op de eerste verdieping is er een royale hoofdslaapkamer met aparte hoek voor kasten. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping
Deze woning heeft aan de zijkant een uitstekende topgevel waardoor er op de tweede verdieping nog meer ruimte ontstaat voor de riante vierde en vijfde slaapkamer. Ook is er een berging waar de CV-installatie staat. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.

Kenmerken

  • Plaats
  • Terneuzen
  • Vraagprijs
  • v.a. € 419.000,-
Reageer op dit pand Of bel ons op 0115-621475

Snelzoeken

Aanvraag bezichtiging:Vliegende Hollander, type VH11, Terneuzen

Wij zijn even weg!


Wij zijn op vakantie van maandag 23 juli t/m vrijdag 3 augustus.
Maandag 6 augustus staan we weer voor u klaar!
Uw mail zal met vertraging gelezen worden.
Fijne vakantie!