< Terug naar het overzicht

SH3, Sint Jansteen

Prijs n.n.b.

Nieuwbouwproject Oversprong II in Sint Jansteen is een kleinschalige woonwijk die door de slingerende laan Carmen, de hofjes en de uitstraling van de woningen een dorps karakter krijgt. Centraal in Oversprong II zal een groen park ontstaan met een beboste heuvel en een waterpartij.

In de laatste fase van het plan Oversprong II worden 8 halfvrijstaande woningen met garages gebouwd. Er zijn 2 verschillende types. Type SH3 heeft een dakkapel en de kavels variƫren tussen de 284 m2 en 410 m2.

Begane grond
Type SH3 biedt u een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden!
Er kan gekozen worden voor een uitbreiding van de woning aan de achterzijde. Dat levert een extra grote eethoek op en er kan een bijkeuken gerealiseerd worden (of een grotere keuken).

1e verdieping
Voorzien van 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer biedt veel ruimte voor hoge en lage kasten (dressoir, kaptafel, televisie). Ook de beide andere slaapkamers zijn goed bruikbaar. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, een douche en wastafel en biedt ruimte voor een tweede wastafel of een bad.

2e verdieping
De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar en beschikt over 2 slaapkamers. De berging biedt plaats voor de cv-installatie en heeft een opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger.

Kenmerken

  • Plaats
  • Sint Jansteen
Reageer op dit pand Of bel ons op 0115-621475

Snelzoeken

Aanvraag bezichtiging:SH3, Sint Jansteen