< Terug naar het overzicht

SC3, Sint Jansteen

Prijs n.n.b.

Oversprong II is een kleinschalige woonwijk die door de slingerende laan Carmen, de hofjes en de uitstraling van de woningen een dorps karakter krijgt. Centraal in Oversprong II zal een groen park ontstaan met een beboste heuvel en een waterpartij.

Van het type SC3 worden aan de Carmen 4 halfvrijstaande woningen met aangebouwde garage en aan de Rigoletto 2 halfvrijstaande woningen met vrijstaande garage gerealiseerd. De eerste en tweede serie van dit woningtype zijn reeds gerealiseerd en bewoond. De kavels variëren van 289 m2 tot 328 m2 in een prijsklasse vanaf € 262.900,- v.o.n. Met de verkoop van de vier woningen aan de Carmen is inmiddels gestart.

De woning
De hal biedt u toegang tot het toilet, trapopgang naar de bovenverdieping en de woonkamer/keuken. Er is een ruime zithoek aan de voorzijde en een open keuken aan de achterzijde. De woningen aan de Carmen zijn voorzien van een aangebouwde garage-berging en de woningen aan de Rigoletto hebben een vrijstaande garage.

Optioneel kan er gekozen worden voor een uitbreiding van 1,5 meter van de woning aan de achterzijde en/of kunt u ervoor kiezen om de diepte garage-berging met 1,5 meter uit te breiden.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer, welke voorzien is van een toilet, douche en wastafel. Er is ruimte voor een tweede wastafel of een ligbad.

Optioneel kunt u kiezen voor een dakkapel bij slaapkamer 2 en 3.

De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Hier vindt u de vierde slaapkamer en is de cv-ketel en wasmachine-aansluiting geplaatst.

De woningen hebben standaard 4 zonnepanelen, welke optioneel uitgebreid kunnen worden naar 10 stuks.

Kenmerken

  • Plaats
  • Sint Jansteen
Reageer op dit pand Of bel ons op 0115-621475

Snelzoeken

Aanvraag bezichtiging:SC3, Sint Jansteen