Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

U wilt een woning gaan bezichtigen en misschien ook wel kopen. U maakt daarom een afspraak met de makelaar waarbij de woning te koop staat. Dit is de verkoopmakelaar. Deze makelaar leidt u netjes en goed rond in de woning en zal als contactpersoon fungeren tijdens eventuele onderhandelingen. Maar let op: de verkoopmakelaar behartigt de belangen van de verkoper, niet die van u.

Wie behartigt uw belangen tijdens de aankoop? Dat is de onafhankelijke aankoopmakelaar.
Een aankoopmakelaar helpt u als potentiële koper bij de aankoop van een woning. De aankoopmakelaar probeert de woning dus niet aan u te verkopen, maar kijkt juist kritisch mee of de woning aan uw wensen en eisen voldoet. Zo ja? Dan helpt de aankoopmakelaar u bij de aankoop ervan en zorgt dat u daarbij de best mogelijke prijs en voorwaarden krijgt. Smolders Makelaars treedt graag op als uw aankoopmakelaar.

Kan een makelaar zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar zijn?
Ja en nee. Ja, een makelaar kan zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar zijn. Maar nee, niet voor één en hetzelfde huis. Tenminste, zo is dat in de branche afgesproken. We vinden het namelijk bijzonder belangrijk dat het aan- en verkoopproces eerlijk verloopt. Smolders Makelaars is dus graag uw verkoopmakelaar wanneer u uw woning wilt verkopen en met plezier uw aankoopmakelaar wanneer u een woning wilt kopen die bij een andere makelaar te koop staat. Zo weet u altijd zeker dat we 100% achter u staan.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring